Rabu, 16 Mac 2011

"ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW"


✿ The Pink Gajah Story ✿

salam semua:r:
hehe..:face2:update kali yang kedua pada hari ini..:47:
tapi kali neyh best sikit..:x:
sebab 1st time taw eyna join lucky draw..huahua..syok:r:

semua gara2 eyna neyh peminat setia
kak ryna
so memang teruja bile kak ryna buat draw neyh..
alah tahu je memang tade chance nak menang:face50:..tapi saje je suke:w:
sebab baru je buat lucky draw da ramai nak join..:face59:..
sure2 lah tak menang kan:s:
tapi tak pe nak join jugak:q::q:
sebab ape eyna nak join..:s::s:
sebab kak ryna blogger yang paling mesra dgn follower dye..:25:
tak caye:s:
try lah follow dan bagi komen atau shout atau tanye kat formspring ke,,mesti kak ryna layan..

"saya buat lucky draw supaya semua bloggers boleh join. jangan risau kalau blog kamu nda comel, nda kemas, nda lawa, etc, tetap boleh join lucky draw saya ne. so tiada istilah, "blog tertentu ja boleh join" :) naaa~ suka nda ? biar blog kamu tiada entri/warna putih semua pun, boleh join :D"



syarat² ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw:
  • terbuka buat followers ThePinkGajahStory ❤ sahaja :)
  • mesti ada blog.
  • buat satu entri pasal lucky draw ne and letak "ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW" sebagai tajuk.
  • copy banner lucky draw di atas ne (sila klik banner tu, baru save) and link-kan ke entri lucky draw ne.
  • tag 3 orang bloggers lain (lebih pun nda pa) and make sure dorang tau.
  • hantar nama & link entri kamu di bahagian comment post ne. jangan hantar tempat lain tau.
  • sudi² la LIKE ThePinkGajahStory's FB page & click my heartbeat (optional):)

nak tag kepada hamba allah yang comel neyh:
>fatin>
>nad>
>fad>
>alan>

1 ulasan:

  1. thanks for joining ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw :D

    BalasPadam