Jumaat, 11 Februari 2011

..serina dan majlis pertunangan!!(part 2)..

salam semua!!
sihat tak??

hari neyh duduk diam2 depan pc or lappy korang 2,,dan bace cerita eyna yang busan ini..tak pun buat2 berlakon bace story eyna neyh k??nanti upah mintak kat 'mr love' k??sebab dye da keje..huhu..

ar nak mule dari mane erk??erm tadi petang kan eyna pegi kan cari barang kan barang untuk hantaran kan..haha..
hari tu bole lah tunang abang ies!!(janggal beb!)..sekarang sape pulak nak tunang???haha..jeng,jeng,jeng,,..bukan ina lah!!walaupun da ade 'mr love' tapi tak gatal nak kawin lagi lah..ina tolong pilih kan je...

pegi beli barang untuk kakak..nak tunang bulan 3 neyh..tapi orang nye tade pun ekot..tak tahu taste dye camne..kakak 2 da la cerewet habis(mampus eyna kalau dye bace!)..lepas 2 tak tahu nak tema ape..haish kalau eyna pilih,,ina pilih merah putih..cantik woo..ina suke warne terang2 neyh..huhu..semart seyh..siap pegi kat dua kedai lagi..tapi kan last2,,cume beli daun n cawan kace je..hek.hek.hek..

oke lah kan daripada tade..???

erm nak tahu bape jam pilih due benda 2 jew??erm ade lah dua jam..haha..1 jam 1 benda..huahuahua!!naseb lah kande kan dpt dinde yang cerewet juga!!haha


oke lah..yang gamba bawah neyh sambungan yang lepas punye..baru dapat upload..hehe..lihat2 lah erk??


cincin tak nampak sngat eh??sebab jari tuannye kecik..so cincin kecik jela..

ini lah pasangan tunang 2..eh2 x bole rapat2..belum nikah lagi..hehe

hantaran dari pihak lelaki..9 dulang..

hantaran balas daripada pihak perempuan..11 dulang

tak tahu ape yang lawaknye..haha

ketika cincin disarungkan..

bersalaman dgn keluarga pihak lelaki..(belah ayah)

makan time!!

keluarga besar pakcik Shukor+Hayati..hehe(tiada dalam gambar..ejul)


p/s:tema ies=hitam silver..anem= biru putih
p/s:rindulah kat 'mr love'!!

0 rasa cinta:

Catat Ulasan